«Жіночий автомобіль 2021 року»: назвали переможців

0
5
«Жіночий автомобіль 2021 року»: назвали переможців
Журі з 50 журналісток з 38 країн назвало найкращі машини цього року за 9 категоріями.

Жіночий світовий автомобіль року (Women’s World Car of the Year, WWCOTY) – єдина у світі автомобільна премія, що присуджується виключно жіночим журі. Вона заснована новозеландською автомобільною журналісткою Сенді Мейр у 2009 році. У номінацію WWCOTY-2021 потрапили автомобілі, що вийшли з січня по грудень 2020 року.

Названо переможців у дев'яти категоріях. Ці транспортні засоби втілюють досконалість за такими критеріями, як безпека, комфорт, технологічність та співвідношення ціни і якості, пише 24 авто.

Залишився ще один тур голосування. Присяжні тепер обиратимуть найкращий автомобіль року серед дев’яти переможців категорії. Результати будуть оголошені 8 березня, у Міжнародний жіночий день.

Сітікар - Peugeot 208 Сімейний - Skoda Octavia
Люксовий - Lexus LC500 Cabrio Спортивний - Ferrari F8 Spider Міський кросовер - Peugeot 2008 Середній кросовер - Land Rover Defender Великий крососвер - Kia Sorento Позашляховик/пікап - Ford F-150 Електрокар - Honda e (На фото)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні