На Рівненщині п'яний водій врізався в бетонну арку санаторію: є загиблі

0
16
На Рівненщині п'яний водій врізався в бетонну арку санаторію: є загиблі
В Рівненській області п’яний водій врізався в бетонну арку санаторію. Внаслідок ДТП від тяжких травм померли двоє пасажирів — 35-річні рівняни.

Повідомляє УНН.

смертельне зіткнення сталося вчора, 27 лютого, близько 21:20 у селі Жобрин Рівненського району.

Цитата

“На місці події поліцейські встановили, що водій автомобіля Audi A6 — 33-річний рівнянин, рухаючись по вулиці Лісовій у напрямку місцевого санаторію, не впорався із керуванням та допустив наїзд на бетонну арку закладу. Внаслідок ДТП тяжкі травми отримали двоє пасажирів — 35-річні рівняни. Попри надану медиками екстрену допомогу, вони загинули на місці”, — йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що 33-річний керманич, який внаслідок ДТП не постраждав, відповідно до медичного освідування перебував напідпитку.

“У нього також відібрали зразки крові для визначення сп’яніння”, — зазначається в повідомленні.

Окрім того, рівнянина затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Зазначається, що вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох людей).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні