В сторону Криму запустили український прапор

3
9
В сторону Криму запустили український прапор
Прапор до цього на кілька днів розмістили в Кримському будинку в Києві, всі бажаючі, діти і дорослі, військові приходили і писали побажання.

Інформує Кореспондент.

Активісти на адмінкордоні в Херсонській області запустили в сторону окупованого Росією Криму прапор України з посланнями для кримчан, повідомляють Крим.Реалії.

Акція присвячена Дню опору російської окупації півострова.

Прапор запустили в Крим на повітряних кулях з Каланчака. До цього його на кілька днів розмістили в Кримському будинку в Києві. Всі бажаючі, діти і дорослі, військові приходили і писали побажання і звернення до кримчан, які продовжують проживати на території півострова.

У вівторок, 23 лютого, прапор принесли до будівлі Верховної Ради, щоб на ньому могли написати повідомлення і народні депутати.

Сам прапор розміром 20 на 6 метрів пошила переселенка і волонтер з Краматорська Оксана Муравльова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скакуни вони такi, poзумом цiх рагулiв не зрозумiти
Відповісти
А він в тебе є?
Відповісти
За приниженя учасників "Революції гідності" можна притягнути і до кримінальної відповідальності! Так що притримай свій "гострий язичок", бо доцвірінькаєшся, а ти не медведчук в тебе немає таких адвокатів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні