--> «Укрзалізниця» з 28 березня впроваджує оновлений розклад руху потягів та нові напрямки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Укрзалізниця» з 28 березня впроваджує оновлений розклад руху потягів та нові напрямки

0
-2
«Укрзалізниця» з 28 березня впроваджує оновлений розклад руху потягів та нові напрямки
Виконувач обов’язків члена правління акціонерного товариства «Укрзалізниця» Олександр Перцовський повідомив, що з 28 березня у УЗ впровадять оновлений розклад руху потягів, а також будуть скорочення у терміні руху.

Повідомляє Громадське радіо.

Про це він заявив у етері Громадського радіо.

«З 28 березня буде впроваджено оновлений розклад там пасажири побачать нові маршрути, нові напрямки. Пасажири побачать відновлення певних популярних літніх потягів. Будуть певні новинки стосовно скорочення терміну в русі.

На Маріуполь плануємо їхати майже на годину швидше, ми знайшли певні технічні рішення для цього», – каже Перцовський.

За його словами, зараз в «Укрзалізниці» працюють над онлайн сервісом для великих замовників, а також ведуть перемовини про чартерні залізничні рейси.

Нагадаємо, що міністр інфраструктури України Владислав Криклій попередив про щомісячне зростання цін на залізничні пасажирські перевезення на 2% із березня-квітня цього року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні