--> Україна запроваджує санкції щодо десятьох осіб за державну зраду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україна запроваджує санкції щодо десятьох осіб за державну зраду

2
-1
Україна запроваджує санкції щодо десятьох осіб за державну зраду
Секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що всі десятеро осіб у минулому входили до вищого офіцерського складу.

Інформує DW.

Рада національної безпеки і оборони (РНБО) України на засіданні у п'ятницю, 26 лютого, ухвалила рішення про запровадження санкцій стосовно десятьох посадових осіб, які раніше входили до вищого офіцерського складу в силових структурах держави. Про це на брифінгу за результатами засідання повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

"Сьогодні ми розглядали питання стосовно тих посадових осіб, які входили до вищого офіцерського складу, які зрадили нашу країну. І було ухвалено рішення стосовно десятьох осіб позбавити їх усіх державних нагород. Їх позбавлено всіх звань. Жодного звання у них більше немає. До них застосовано максимальний пул санкцій, який дозволяє наше законодавство. Це - 13 пунктів", - заявив Данілов.

Секретар РНБО назвав осіб, які потрапили до цього санкційного списку. Серед них: ексглава МВС Віталій Захарченко, колишній голова СБУ Олександр Якименко та ескконтр-адмірал Денис Березовський.

Данілов підкреслив, що усі зазначені особи перебувають за межами України, але у них є власність і активи в Україні, які після підписання президентом відповідного указу потраплять під санкції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що то за клоунада відбувається чи знову 95-й квартал продовжується в Україні. Ще й РНБО зібралося, язиками пошльопали і розійшлись. За державну зраду, є така стаття 111 КК України громадянин повинен стати перед судом, бути засудженим і відбувати термін ув'язнення в місцях позбавлення волі. А наші нинішні чиновники боягузи, тільки галасують про якісь санкції щодо зрадників. Якщо немає підстав застосовувати ст. 111 КК України до Віталія Захарченко, до Олександра Якименко, до Дениса Березовського та ще до семи зрадників, то і не треба придумувати якісь санкції, це безглуздо.
Відповісти
А чого жодного з "п'ятої колони " що сидить у ВР немає?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні