--> Іноземців за гроші зараховували у медичні виші: СБУ викрила корупційну схему | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Іноземців за гроші зараховували у медичні виші: СБУ викрила корупційну схему

0
-2
Іноземців за гроші зараховували у медичні виші: СБУ викрила корупційну схему
Служба безпеки України викрила та заблокувала корупційний механізм оформлення у державні та приватні медичні виші іноземних студентів

Пише 24 канал.

Працівники СБУ з'ясували, що організатором був іноземний громадянин, який вже кілька років проживає в Україні. Він діяв у змові з працівниками держпідприємства, яке здійснює супровід навчання іноземних студентів.

Зловмисники за гроші влаштовували охочих іноземців у навчальні заклади в різних регіонах країни. Оформлення відбувалося навіть без подачі документів і складання іспитів.

Скільки це коштувало? Оплата послуг здійснювалася через підконтрольні організатору комерційні структури. Вартість сягала 3 тисячі доларів за один навчальний рік.

У межах кримінального провадження правоохоронці вже провели низку обшуків у службових приміщеннях державного підприємства та офісах приватних компаній, підконтрольних підозрюваному. Зокрема, вилучили документацію, що підтверджує протиправне зарахування абітурієнтів, а також валюту на понад 6 мільйонів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні