У Грузії на вулиці вийшли тисячі людей: посилюють заходи безпеки. ФОТО

0
3
У Грузії на вулиці вийшли тисячі людей: посилюють заходи безпеки. ФОТО
У Тбілісі опозиційні партії та їхні прихильники проводять «Марш за свободу» - тисячі людей направляються до парламенту Грузії. Рух у центрі столиці паралізовано.
Про це повідомляє Укрінформ.

Серед головних вимог протестувальників - звільнення голови «Єдиного національного руху» Ніканора Мелії й призначення нових парламентських виборів.



Лідери опозиції та їхні прихильники почали збиратися на різних локаціях у центрі міста після полудня, а о 13:00 за місцевим часом почали ходу. Колони протестувальників розтягнулися на три-чотири кілометри. Демонстранти скандують «Свободу політв'язням», «Хай живе Грузія», «Ніка».

В руках у протестувальників - прапори Грузії, ЄС, США та України, повітряні кулі та транспаранти.

Рух у центрі Тбілісі паралізовано. Поліція заздалегідь перекрила вулиці в районі парламенту. Заходи безпеки у будівлі законодавчого органу посилені. У дворі парламенту з ранку були помічені пожежні машини і «швидкі».



Раніше прозвучала заява, що сьогоднішня акція стане початком безстрокових протестів, мітинги не припиняться до призначення дострокових виборів і звільнення всіх політв'язнів. При цьому політики обіцяють використати всі законні методи: ставити намети, пікетувати будівлі і влаштовувати «коридори ганьби» для представників влади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні