--> Жінка пожартувала, що вбила сусіда, а поліцейські знайшли його труп | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жінка пожартувала, що вбила сусіда, а поліцейські знайшли його труп

0
0
Жінка пожартувала, що вбила сусіда, а поліцейські знайшли його труп
На Житомирщині сусіди вбили чоловіка.

Його побили, а тіло сховали у підсобці одного з будинків, повідомили в пресслужбі поліції Житомирської області.

Трагедія сталася у селищі Мирополі Житомирського району. Поліцейським зателефонувала жінка, і повідомила, що вбила сусіда. Вони прибули для перевірки і виявили заявницю у стані алкогольного сп'яніння. Жінка відмовилася від заяви і сказала, що пожартувала.

Тим не менш, поліцейські вирішили навідатися до сусідського обійстя. Виявилося, що чоловіка не бачили вже пару днів. Такі обставини викликали у копів підозри.

"Про заявницю, її сусідів і коло їх спілкування було відомо, що ці селяни зловживають спиртним, ніде не працюють і ведуть асоціальний спосіб життя. Зважаючи на всі ці фактори, ми провели огляд у домоволодінні заявниці і в замкненому підсобному приміщенні виявили прикрите ковдрою тіло 51-річного чоловіка. На ньому виявлені садна та інші тілесні ушкодження, які, за висновком експертів, і призвели до смерті, - повідомив начальник Любарського відділення поліції Андрій Корчевський.

З'сувалося,що 23 лютого у будинку місцевих жителів зібралась компанія, до неї долучився і потерпілий. Під час розпиття спиртних напоїв виник конфлікт між загиблим і двома чоловіками. "Сусіда" побили і непритомного винесли у підсобку та замкнули. Від отриманих травм чоловік помер.

Злочинців віком 40 та 36-ти років затримали. Слідство триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні