--> У Володимирі-Волинському засоби контрацепції засмічують каналізацію. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Володимирі-Волинському засоби контрацепції засмічують каналізацію. ФОТО

0
7
У Володимирі-Волинському засоби контрацепції засмічують каналізацію. ФОТО
Шановні мешканці міста Володимира Волинськог які користуються центральною міською каналізаційною мережею! Щодня працівники ВКГ ліквідовують близько 5-7 каналізаційних заторів, прочищаючи десятки метрів трубопроводів. Причиною цьому здебільшого, є порушення споживачами правил користування каналізацією.

Про це пишуться на сторінці "Водоканал Володимир Волинський", пише Волинь.юа.

На жаль, мешканці міста часто використовують унітаз в якості смітника. Треба пам’ятати, що міська каналізаційна система не розрахована на утилізацію побутового сміття, і викидати в неї тверді відходи КАТЕГОРИЧНО забороняється.

Останнім показовим прикладом таких випадків є засмічення каналізаційної мережі від будинку по вулиці Поліської Січі 21, де під час виклику аварійної служби водоканалу з каналізаційного колодязя даного будинку було вилучено залишки різноманітних побутових відходів, у тому числі засоби контрацепції, які призвели до припинення роботи каналізації. Бригада кваліфікованих працівників УВКГ добросовісно, швидко та якісно виконала роботу по ліквідації засмічення та відновленню прохідності каналізаційної мережі.

Володимир Волинський Водоканал закликає мешканців не скидати сміття до каналізації, адже це ставить під загрозу роботу системи водовідведення міста та чистоту навколишнього середовища.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні