--> Російські дипломати залишали Корею на ручній дрезині. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Російські дипломати залишали Корею на ручній дрезині. ФОТО

0
2
Російські дипломати залишали Корею на ручній дрезині. ФОТО
Через пандемію коронавірусу Північна Корея стала ще більш закритою ніж раніше, і кілька місяців не пропускає через кордон ані життєво важливі для економіки вантажі, ані пасажирські рейси. Торік країну покинула більшість іноземних дипломатів, а тим, хто залишився, не можна навіть виїжджати за межі Пхеньяна.

У лютому група з восьми співробітників посольства Росії в КНДР вирішила виїхати на батьківщину, але в умовах епідемічних обмежень подорож до кордону та його перетин виявився важкою справою, поввідомляє Бабель.



Спершу росіяни їхали з Пхеньяна 32 години на потязі, а потім дві години на автобусі до найближчого до кордону населеного пункту. Межа між Росією та КНДР проходить по річці Туманна, єдиний міст через яку — залізничний.

Щоб перетнути кордон в умовах відсутності міжнародного залізничного сполучення з Північною Кореєю, росіянам довелося поїхати на ручній дрезині, яку заздалегідь підготували. Дипломати та їхні родичі спакували на платформу речі та прийнялися працювати руками.

У такий спосіб вони проїхали небагато — всього один кілометр. На батьківщині росіян зустріли співробітники владивостокського відділення МЗС, посадили на автобус та відвезли до найближчого аеропорту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні