США закликали РФ негайно повернути Україні контроль над Кримом

3
1
США закликали РФ негайно повернути Україні контроль над Кримом
Держсекретар США закликав Росію негайно повернути Україні повний контроль над Кримом.

Сполучені Штати вважають анексію Криму Росією нахабною образою сучасного міжнародного порядку. Росія повинна негайно припинити окупацію.

Про це йдеться в заяві держсекретаря США Ентоні Блінкена.

Він переконаний, що зростаюча мілітаризація Кримського півострова має наслідки далеко за межами України, погрожуючи загальній безпеці світу.

"Ми підтверджуємо основну істину: Крим - це Україна. Ми закликаємо Росію негайно припинити окупацію Криму, звільнити всіх українських політичних в'язнів, яких вона несправедливо утримує, і повернути повний контроль над півостровом Україні", - йдеться в заяві.

Блінкен додав, що санкції США відносно Росії у відповідь на її агресію на сході України і захоплення Криму залишаться в силі до тих пір, поки Росія не змінить курс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Росії почули заклик і гукнули ідіть на х.....
Відповісти
Московія згадує про "міжнародне право" тільки тоді коли їй вигідно.
Відповісти
Ну ну Рашистський хано-фюрер підкупив лідерів старої Європи, які тепер вилизують йому я....ця, які промовчали , коли вбивали чеченців, грузин , а тепер українців , а Європа виказує "велику стурбованність".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні