Другий день вакцинації від COVID-19: щеплення отримали 1179 українців

0
-5
Другий день вакцинації від COVID-19: щеплення отримали 1179 українців
По завершенню другого дня кампанії вакцинації від коронавірусу, 25 лютого, в Україні щеплення отримали 1179 осіб, і день у день ця цифра зростатиме в рази.

Пише НВ.

«На сьогоднішній день 1179 людей вакцинувалися. Ми каскадним способом розгортаємо цю вакцинацію, щоб не було програмних помилок. Для нас важливий не старт вакцинації, для нас важливий весь процес, щоб ми досягли тих цифр, до яких ми прагнемо», — сказав Степанов.

Він додав, що кожного дня ця цифра буде збільшуватися в рази.

За словами міністра, мінімальна частка вакцинованих проти COVID-19 в Україні має становити не менше 60% - «саме з цієї цифри починається формування колективного імунітету».

25 лютого вакцину від коронавірусу Covishield доставили в усі регіони України. Про початок вакцинації звітували місцеві обласні держадміністрації.

23 лютого в Україні прибула перша партія британської вакцини від коронавірусу Covishield індійського виробництва.

Перше щеплення зробили 24 лютого лікаря-реаніматолога з Черкас Євгену Горенко. Всього в перший день вакцинації щеплення отримали 159 українців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні