--> Судили волинянина, який поштою замовляв марихуану | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Судили волинянина, який поштою замовляв марихуану

0
-1
Судили волинянина, який поштою замовляв марихуану
24 серпня минулого року молодий лучанин забрав в поштоматі "Нової пошти" посилку з великою кількістю марихуани та амфетаміну.

Майже одразу поліція наркотики у чоловіка вилучила, а днями над ним відбувся суд, пише Конкурент.

Так, чоловік придбав в мережі інтернеті 134 грами канабісу та 35,6 грама амфетаміну для власного вжитку. Забравши посилку, він перемістив її до прилеглої території будинку на вулиці Шевченка, 13. Там до нього підійшли правоохоронці та попросили надати особисті речі для огляду. Обвинувачений на вимогу не відреагував. Коли ж йому одягнули кайдани, він вкусив працівника поліції та спробував втекти.

Під час судового засідання лучанин, який навчається на четвертому курсі НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського», повністю визнав свою вину та просив суворо не карати. У підсумку йому призначили умовний термін з іспитовим строком тривалістю три роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні