--> 3 тижні не можуть розшукати уродженку Волині Катерину Книшук | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

3 тижні не можуть розшукати уродженку Волині Катерину Книшук

0
1
3 тижні не можуть розшукати уродженку Волині Катерину Книшук
Поліція досі розшукує уродженку Волині Катерину Попову (Книшук), яка пішла з дому у Києві ще 8 лютого та не повернулася.

Про це у відповіді на запит ІА ВолиньPost повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві.

Інформують, що відомості про зникнення Катерини Попової внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Деталі пошуків у поліції не розголошують, посилаючись на таємницю досудового розслідування.

Нагадаємо, 38-річна Катерина Попова народилася на Волині у селищі Іваничі, але вже два роки мешкала у Києві. 8 лютого жінка вийшла з дому на вулиці Райдужній у Дніпровському районі (Троєщина) та не повернулася. 25 січня вона народила сина і, за словами сестри, почувалася погано через післяродову депресію. Може потребувати медичної допомоги. Вдома на жінку чекає 12-річна донька та новонароджений син, пише Вісник.

Рідні жінки просять всіх, хто знає якусь інформацію про неї, повідомляти за телефоном 0680210746 (матір), 0681275381, 102.

Катерина Попова – худорлявої статури, невисокого зросту – 164. Колір волосяя – каштановий. На момент зникнення була одягнена у довгу чорну куртку (до колін), сіру шапку, світлий шарф, зелені штани, коричневі чоботи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні