--> Група кораблів НАТО увійшла в Чорне море, де проведе спільні з Україною навчання | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Група кораблів НАТО увійшла в Чорне море, де проведе спільні з Україною навчання

2
3
Група кораблів НАТО увійшла в Чорне море, де проведе спільні з Україною навчання
Друга постійна протимінна група НАТО (SNMCMG2) увійшла в акваторію Чорного моря у четвер, 25 лютого, в рамках першого розгортання сил Альянсу в 2021 році.

Повідомляє Укрінформ.

Зазначається, що група перебуватиме у Чорному морі у складі з турецького флагмана Sokullu Mehmet Pasa, фрегата BGS Priboy (Болгарія), тратильщиків ROS Lupu Dinescu (Румунія), ESPS Tajo (Іспанія) і TCG Ayvalık (Туреччина).

Група візьме участь в румунсько-болгарських навчаннях з протимінної боротьби "Посейдон" та проведе навчання з Військово-морськими силами України.

Крім навчання, група НАТО також відвідає порти Констанци в Румунії та Одеси в Україні.

"Використовуючи переваги нашої діяльності в Чорному морі, такі як багатонаціональні навчання, відвідування портів, проходження навчань і патрулювання, розгортання SNMCMG2 в Чорному морі є важливою можливістю, що сприяє досягненню взаєморозуміння, взаємодії і довіри з нашими союзниками і партнерами", - сказав командувач SNMCMG2, капітан ВМС Туреччини Юсуф Карагюлле.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага сила румуни , булгари та майданутi.
Камбала вiд смiху дохне
Відповісти
Нехай подрочать "ботоксного".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні