--> Синоптики попереджають про паводки у кількох районах Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Синоптики попереджають про паводки у кількох районах Волині

0
1
Синоптики попереджають про паводки у кількох районах Волині
На Волині з 26 лютого до 1 березня очікуються підйоми рівнів води, а також можливі підтоплення сільськогосподарських угідь.

Пише Суспільне.

Про це повідомили в обласному центрі з гідрометеорології.

"У зв’язку зі сніготаненням на річках басейну Прип'яті очікується підйом рівнів води на 0.2-0.7 метра, послаблення льодового покриву, місцями льодохід", – кажуть синоптики.

У Старовижівському районі можливий вихід води на заплаву. У Ратнівському та Любешівському районах попереджають про подальше затоплення заплавних територій. Зокрема, у селі Підгір'я Ратнівського району очікується досягнення відмітки затоплення присадибних ділянок, що належить до жовтого рівня небезпеки.

Нагадаємо, на початку лютого цього року синоптики неодноразово попереджали про активний циклон з Балкан "Трістан", що принесе на Волинь рясні снігопади, хуртовини та мороз.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні