--> Держава заплатить сім'ї $417 тисяч, якщо хтось помре після вакцинації | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Держава заплатить сім'ї $417 тисяч, якщо хтось помре після вакцинації

2
4
Держава заплатить сім'ї $417 тисяч, якщо хтось помре після вакцинації
МОЗ Японії заявило, що виділить $417 тисяч сім'ї кожного, хто помре в результаті вакцинації проти Covid-19. Сім'ї також зможуть отримати гроші для покриття витрат на похорони в розмірі до $2 тисяч.

МОЗ Японії давно пропонує компенсацію за будь-яку вакцинацію в країні. Не тільки проти Covid-19. Але недавно це було підкреслено на нараді з питань бюджету міністром охорони здоров'я Норіхіса Тамура, пише gazeta.ua.

Норіхіса сказав, що родини також зможуть отримувати $48 тисяч щороку, якщо хтось перенесе тривалу інвалідність через щеплення.

Поки що Японія отримує тільки обмежені дози вакцини проти Covid-19 через перебої в постачаннях. Країна приділяє пріоритетну увагу щепленням для літніх і очікує на нові дози вакцини Pfizer, яка є єдиною схваленою в Японії.

Хоча Pfizer нарощує виробництво в Європі, їх поставки навряд чи досягнуть Японії до травня, попередив міністр адміністративної реформи Таро Коно.

"Ми хотіли б почати вакцинацію літніх у квітні, але кількість призначених нам доз обмежена, тому змушені чекати", - сказав Таро.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наша держава скоріше доведе людину до смерті,а не виплотить.Спочатку потрібно пройти сім кілець пекла,щоб щось пробувати отримати,а потім померти, так і нічого не отримавши.
Відповісти
новий анекдот від квартал -95 : "держава виплатить"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні