--> На фото з захисною маскою: жінка отримала «особливе» посвідчення водія. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На фото з захисною маскою: жінка отримала «особливе» посвідчення водія. ВІДЕО

0
-2
На фото з захисною маскою: жінка отримала «особливе» посвідчення водія. ВІДЕО
У штаті Каліфорнія, США, Лесі Пілігрім отримала водійське посвідчення із фотографією, де вона з захисною маскою на обличчі, повідомляє CBS News.

За її словами, вона не поспішала забирати свої права через пандемію коронавірусу, проте з 1 жовтня 2021 року в США діятимуть нові правила. За законом вимагають замінити посвідчення водія, тобто ID-карту.

Пілігрим розповіла, коли отримувала права діяли суворі карантинні норми. Усі в будівлі носили маски. До кабінету для отримання прав жінка також зайшла в масці. Ситуація збила її з пантелику.

"Я вирішила у своїй голові, що я не збираюся ускладнювати життя цих людей. Я буду дійсно слухати і слідувати всім їхнім інструкціям", - прокоментувала вона.

За словами жінки, вона сиділа та чекала, коли фотограф скаже їй зняти маску, проте почула лише клацання камери. Фотограф помітив свою помилку та попрохав Пілігрим зняти маску. Вона думала, що на правах буде правильний знімок, однак не так сталось, як гадалось.

"Мене трохи дивує те, що, як я припускаю, ця процедура передбачає багато етапів, і помилку не помітили ні на одному з них", - додала вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні