--> На кордоні США та Канади замерз Ніагарський водоспад. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На кордоні США та Канади замерз Ніагарський водоспад. ФОТО

0
0
На кордоні США та Канади замерз Ніагарський водоспад. ФОТО
На кордоні Сполучених Штатів Америки і Канади сталася дивовижна подія. Легендарний Ніагарський водоспад замерз і перетворився на великий шматок льоду. Через те, що до провінції Онтаріо прийшли морози, води Ніагари ніби завмерли, пише znaj.ua.



У місцевій адміністрації зазначають, що останній випадок, коли потік води у водоспаді замерзав, стався в 1848 році — тоді це тривало близько доби. У свою чергу туристи навіть у мінусову погоду продовжують приїжджати до водоспаду. Користувачі соціальних мереж діляться фотографіями незвичайного видовища.



Проте насправді потоки води не перетворилися на лід - це ілюзія. На сайті парку пояснили: коли температура повітря опускається нижче нуля, туман і водяний пил, які супроводжують потоки води, справді замерзають і утворюють крижану кірку. Вона і створює відчуття, ніби водоспад замерз - проте під льодом вода продовжує падати.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні