--> Путін у 4 рази збільшив штрафи за непокору силовикам | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Путін у 4 рази збільшив штрафи за непокору силовикам

1
-5
Путін у 4 рази збільшив штрафи за непокору силовикам
Президент РФ Володимир Путін підписав закон, що вносить ряд поправок до Кодексу про адміністративні правопорушення РФ, інформує Цензор.НЕТ.

Прийнятий закон посилює покарання за непокору співробітникам правоохоронних органів, у тому числі на мітингах. Штраф за це правопорушення виріс з 500-1000 рублів до 2-4 тисяч рублів. Крім штрафу та арешту на 15 діб за непокору силовикам передбачили нове покарання - громадські роботи терміном від 40 до 120 годин.

Штраф за повторне порушення статті також виріс - з 5 тисяч до 10-20 тисяч рублів. Крім штрафу та арешту на строк до 30 діб за це порушення будуть загрожувати від 100 до 200 годин обов'язкових робіт.

Цей же закон ввів покарання за порушення при фінансуванні масових акцій. За це громадянам загрожуватиме штраф 10-20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або до 40 годин обов'язкових робіт, посадовим особам - штраф 20-40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, юридичним особам - від 70 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Як повідомляла Волинь24, у багатьох містах РФ 23 і 31 січня пройшли акції на підтримку Олексія Навального, якого помістили під варту після повернення з Берліна до Москви. На акціях протесту було рекордне число затриманих, порушено десятки кримінальних справ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скрєпа не трісне?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні