--> Як оформити резюме, що приверне увагу працедавця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як оформити резюме, що приверне увагу працедавця

0
-5
Як оформити резюме, що приверне увагу працедавця
Під час оформлення резюме радять не використовувати надто багато яскравих кольорів чи відступати від офіційно-ділового стилю.

Поради для тих, хто шукає роботу підготували на rabota.ua.

Шрифт

Серед безкоштовних шрифтів безпрограшними варіантами називають Georgia та Calibri – вони краще сприймається в електронному форматі.

"Зверніть увагу на розмір шрифту. Адже рекрутер навряд чи перегляне резюме, для якого потрібно брати лупу. Під час вибору розміру шрифту дотримуйтеся золотої середини – не менше 10 та не більше 16", - радять українцям.

Колір

Фахівці з працевлаштування радять надати перевагу більш пастельним відтінкам, щоб резюме не здавалося агресивним.

"Окрім назв блоків, можна виділити контактну інформацію, щоб рекрутеру було легко її віднайти. Найкращий варіант – це використати кольорову підкладку. Ви можете перемістити свої контакти у ліву колонку та виділити їх кольором – так HR під час прочитання резюме завжди матиме перед очима телефон та пошту кандидата", - пояснюють експерти.

Структура

Ідеальне резюме поміщається на одну сторінку. Текст має бути лаконічним. Допоможе вмістити якнайбільше інформації використання колонок і блоків.

Інфографіка

Привернути увагу до найголовнішого у резюме допоможе інфографіка. Вона буде виглядати унікально, але разом з тим професійно та інформативно.

"Тут важливо не переступити межі дозволеного: правильно розмістити інфографіку, щоб вона не займала більшу частину резюме та не переборщити у кольорах, щоб не загубилися інші, не менш важливі, пункти у резюме", - пояснюють українцям.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні