У Великобританії поліцейські пустили під прес Ferrari 458 Spider ВІДЕО

0
3
У Великобританії поліцейські пустили під прес Ferrari 458 Spider ВІДЕО
Власник машини потрапив під суд і не зміг довести, що не вкрав свій Spider. Поки тривали розгляди, поліція просто знищила спорткар, а підсудний втік до Дубай і тепер звідти намагається засудити правоохоронців.

Повідомляє Ampercar.

У Великобританії поліцейські пустили під прес Ferrari 458 Spider вартістю 200 тисяч фунтів. Тепер, як пише Daily Mail, колишній власник автомобіля Захід Кан намагається засудити поліцейський департамент.

Кана заарештували ще в 2017 році за підозрою в шахрайстві і махінаціях з номерними державними знаками. Його спорткар, який був припаркований біля будівлі Бірмінгемського королівського суду, вилучили і майже відразу ж пустили під прес — у Ferrari, по-перше, не було страховки і дозволу пересуватися по дорогах загального користування, а по-друге, поліція вважає, що машина була вкрадена.

Відео того, як знищують машину Кана, виявилося на YouTube на початку 2018 року.



У лютому 2021 року Захід Кан подав до суду на поліцію графства Уест-Мідлендс. Чоловік уникнув ув’язнення в Великобританії через те, що вчасно зміг вилетіти в Дубай, де майже не виходить зі свого пентхауса. Там він влаштовує вечірки зі світовими знаменитостями — наприклад, репером Busta Rhymes, співачкою Ланою Роуз і боксером Флойдом Мейвезером, — і недавно подав позов до британських поліцейських за псування його майна.

«Я почав судовий розгляд проти поліції Уест-Мідлендса за їх незаконне поводження стосовно мого Ferrari 458 Spider вартістю 200 тисяч фунтів. Поліція не мала права знищувати цей цінний актив. Щоб приховати свою брехню, вони приводили безліч різних аргументів, чому вони знищили машину, але я просто втратив багато грошей, і нічого не може виправдати цей факт», – сказав Кан, додавши, що зрозумів би, якби поліцейські продали автомобіль з молотка і пустили гроші на благодійність.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні