Зеленський заявив, що COVID-фонду не існувало

1
-15
Зеленський заявив, що COVID-фонду не існувало
Президент Володимир Зеленський заявив, що окремого Фонду боротьби з COVID-19 не існувало, у зв'язку з цим і рішення про фінансування з нього Великого будівництва не приймали. Про це він сказав на форумі Україна 30. Інфраструктура, повідомляє Укрінформ у понеділок, 22 лютого.

"Велике будівництво - це не тільки дороги, це найголовніша помилка... За десять місяців ми побудували сотні шкіл, стадіони, майданчики, садочки... Велике будівництво - це велика програма... Частина цієї програми - це наші приймальні відділення, в яких будувалася окрема інфраструктура, і будуються дороги в лікарні. Тобто, багато з цих речей були зроблені і в боротьбі з COVID-19", - пояснив Зеленський.

За його словами, в Україні почали багато різних програм після того, як вдалося отримати від Газпрому 3 млрд доларів за рішенням Стокгольмського арбітражу. При цьому коли почалася пандемія COVID-19, всі вони були обмежені.

"Але потім ми почали розуміти, що (програми, - ред.) треба відкривати, і поступово ми відкривали всі програми, а при відкритті ми ставили пріоритети - інфраструктура і Велике будівництво... Не існував просто окремий (ковідний) фонд - його не було... Ковідний фонд - це були всі програми, які об'єднані, і ми просто поставили рамки - не можна брати звідти гроші. Беремо гроші звідти тільки (коли) ми зібралися, сказали, що зараз пріоритет? Це соціальна допомога. Раз. Що далі? оновлення техніки - скільки можемо, трохи - два. Далі - дороги. Три. Ось так ми і працювали", - додав президент.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага , будівництво інфраструктури, і ковідфонд одне теж саме?! Може досить курити!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні