--> Іздрик презентує нову збірку на поетичному вечорі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Іздрик презентує нову збірку на поетичному вечорі

0
9
Іздрик презентує нову збірку на поетичному вечорі
Поет Юрій Іздрик проведе творчий вечір у львівському Кінопалаці "Коперник". Подія відбудеться 26 лютого о 19:00.

Автор розповість про свою поетичну збірку "Інші речі", яка вийшла друком цього місяця у "Видавництві Старого Лева". Читатиме нові вірші та класику, пише Газета.

"Поезія Юрія Іздрика має особливий оптичний ефект наближення до самої зіниці ока. Так близько, що опиняєшся всередині вірша. Зрештою, всередині життя поета чи ліричного героя. Проживаєш як своє власне. Може, в цьому і полягає феномен Іздри­ка. Яким би не був тонально різним - ліричним чи іронічним, він залишається рідним, твоїм, тобою віддзеркаленим. Тут, окрім віршів, є ще й колажі поета. Ці "інші речі" проступають у словах і малюнках, тим самим творять тіло однієї єдиної речі - книжки як артефакту життя", - йдеться в анотації.

Модеруватиме розмову головна редакторка "Видавництва Старого Лева" Мар'яна Савка.

"Є багато чудових поетів в Україні, але є Іздрик, який збирає неймовірні аудиторії, - каже Савка. - Коли видаєш саме його поезію, вона одразу в кілька разів краще продається, ніж інші. Тут загадка його харизми. Поезія відкритих сенсів про життя, стосунки, людські думки й така відвертість, яка є в Іздрикові, – це те, що підкуповує".

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні