--> Погодилась вийти заміж у 91 рік, після 10 років п'яних залицянь. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Погодилась вийти заміж у 91 рік, після 10 років п'яних залицянь. ФОТО

0
3
Погодилась вийти заміж у 91 рік, після 10 років п'яних залицянь. ФОТО
Мама 4 дітей Евеліна Міддер-Вілсон одружилася з 73-річним фермером Калджентом Вілсоном після стосунків, які тривали між ними понад 10 років.

Евеліна відзначила 91 день народження, вийшовши заміж за свого давнього залицяльника після багатьох років відкидання його п'яних пропозицій. Про це пише gazeta.ua.

Пара одружилася в рідному місті Сент-Томас на Ямайці на велике задоволення своїх близьких та друзів. Евеліна погодилася після того, як захворіла, а Калджент піклувався про неї.



"Він весь час говорив про одруження, особливо коли пив. Але я не стала його слухати, бо він був п'яний. Проте, врешті, прийняла його пропозицію після того, як моя родина переконала зробити щасливим Калджента. Тепер він мій чоловік. Коли досягаєш нашого віку, тобі потрібен супутник. Ми не сваримося, і у нас ніколи не було навіть серйозних розбіжностей", - сказала Евеліна.

Датою весілля Калджент вибрав день народження Евеліни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні