За дрібну крадіжку в Польщі українку можуть запроторити на 5 років за ґрати

0
-3
За дрібну крадіжку в Польщі українку можуть запроторити на 5 років за ґрати
34-річна українка, яка поцупила парфуми в одному з магазинів у Перемишлі, може потрапити до в’язниці навіть на 5 років.

Поліцейські вже її заарештували, а жінка почула звинувачення. Загалом її здобиччю стали парфуми та одяг, загальною вартістю майже 1200 злотих, інформує inPoland, з посиланням на поліцію Підкарпаття.

Повідомлення про крадіжку поліцейські отримали у вівторок, 16 лютого. Правоохоронці виїхали на місце події та виявили, що парфуми викрала 34-річна громадянка України. Як з’ясувалося, затриману жінку добре знають працівники місцевих магазинів, бо бачили її раніше на камерах відеоспостереження, адже вона протягом кількох тижнів «відвідувала» інший магазин цієї ж фірми в Перемишлі та також крала там парфуми.

У сумці затриманої жінки поліцейські виявили викрадені парфуми та нову сукню, яку вона привласнила в іншому магазині місцевого торгового центру. Загальні втрати магазинів косметики та одягу склали майже 1200 злотих.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні