В Луцькому суді вже розглянули 424 справи про порушення карантину

0
-1
В Луцькому суді вже розглянули 424 справи про порушення карантину
За період з моменту введення карантину у Луцькому міськрайонному суді розглянули 424 справи щодо порушення правил карантину.

Про це повідомили у суді у відповідь на запит ІА ВолиньPost.

Інформують, що суд виніс 47 постанов про накладення адміністративного стягнення. Так, у 44 справах наклали штраф у розмірі однієї тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 17 тисяч. У двох справах наклали штраф у розмірі двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 34 тисяч гривень. Та в одній справі застосували адміністративне стягнення у виді 30 годин громадських робіт.

Зауважують, що найчастіше йшлося про такі порушення:

– перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту;

– перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи спеціальний статус, без посвідчення про взяття на облік бездомної особи, довідки про звернення за захистом в України;

– робота кафе, барів, ресторанів тощо після 23 та до 7 години із забороною проведення розрахункових операцій після 22 години;

– здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів громадським транспортом у кількості, що перевищує місця для сидіння.
Окрім того, інформують, що у провадженні суду наразі перебувають також і невирішені по суті справи щодо порушення правил карантину.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні