--> Україна готується до самостійного виробництва боєприпасів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україна готується до самостійного виробництва боєприпасів

1
-1
Україна готується до самостійного виробництва боєприпасів
Міністерство оборони України готується до самостійного виробництва боєприпасів, про що свідчить інформація викладена у Паспортах бюджетної програми за останні три роки

Пише Депо.

За даними видання, у документах озвучуються дані по готовності на 100% визначених військових арсеналів до початку виробництва та збирання боєприпасів. Для виробництва боєприпасів замовлено спеціальне технологічне та арсенальне обладнання, а також проводиться ремонт наявного.

З бюджетної програми на 2021 рік для створення виробництва боєприпасів на фондах Міністерства оборони виділяється 300 млн гривень. Така ж сума вказувалась у Паспорті бюджетної програми на 2020 рік, тоді я у Паспорті бюджетної програми на 2019 рік значились кошти, передбачені на ці потреби, у розмірі 391,4 млн гривень.

Організація роботи покладена на Головне управління з організації виробництва боєприпасів та будівництва споруд спеціального призначення, що визначено відповідальним за цей процес згідно з Наказом №117 Міністерства оборони України від 27 травня 2020 року.

Головною організацією з технічного супроводження складання та ремонту боєприпасів є 482 конструкторсько-технологічний центр Командування Сил логістики ЗСУ.

Нагадаємо, 11 лютого у Міністерстві з питань стратегічних галузей промисловості заявили, що хочуть створити в Україні повний цикл виробництва боєприпасів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А до цього часу що на "зброярнях" робили, цвяхи рубали?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні