Велика Британія прискорює вакцинацію: всі дорослі мають отримати першу дозу до 31 липня

0
6
Велика Британія прискорює вакцинацію: всі дорослі мають отримати першу дозу до 31 липня
Велика Британія прискорює вакцинацію від COVID-19, щоб усі дорослі отримали першу дозу до 31 липня, на місяць раніше, ніж було заплановано.

Інформує УНН.

Цитата:

"У неділю британський уряд оголосив, що він має намір дати кожній дорослій людині в країні першу дозу вакцини від коронавірусу до 31 липня, на місяць раніше, ніж було заплановано", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що нова мета також спрямована на те, щоб всі люди старше 50 років або з супутнім захворюванням отримали щеплення до 15 квітня, а не до 1 травня.

"Виробники двох вакцин, які використовує Велика Британія - Pfizer і AstraZeneca - зіткнулися з проблемами поставок в Європу. Але міністр охорони здоров'я Великої Британії Метт Хенкок, який оголосив нові цілі, сказав, що "тепер ми думаємо, що у нас є все необхідне" для прискорення кампанії вакцинації", - наголошується в повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні