Серійний педофіл заманював цукерками дітей додому, показував порно та гвалтував

0
-1
Серійний педофіл заманював цукерками дітей додому, показував порно та гвалтував
У Жмеринці Вінницької області судитимуть чоловіка, якого підозрюють у розбещенні дітей. Правоохоронці встановили, що 52-річний місцевий житель водив дітей у свою квартиру, де показував їм порно й розбещував їх. Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури, пишуть Надзвичайні Новини.

"Слідством встановлено, що протягом червня-серпня 2020 року місцевий житель систематично запрошував до своєї квартири дітей віком від 12 до 14 років, у різній кількості та черговості, де використовуючи їх малолітній вік та уразливий стан, пригощаючи дітей солодощами та іншими продуктами харчування, надаючи незначні грошові кошти, демонстрував їм відео порнографічного змісту та вчиняв інші розпусні дії, задовольняючи у такий спосіб свою статеву пристрасть", - йдеться у повідомленні.

За процесуального керівництва Жмеринської місцевої прокуратури до суду передано обвинувальний акт щодо розбещування та розповсюджування відео порнографічного змісту ч. 2 ст. 156, ч. 2 ст. 301 КК України.

У разі доведення винуватості обвинуваченого в судовому порядку, йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 8 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні