Волинським прикордонникам за тиждень намагалися 18 разів дати хабар

0
-16
Волинським прикордонникам за тиждень намагалися 18 разів дати хабар
Упродовж цього тижня іноземці та українці 18 разів пропонували прикордонникам Луцького та Львівського загонів хабарі, аби безперешкодно перетнути державний кордон України.

Про це інформує пресслужба Луцького прикордонного загону, пише Волинь.юа.

Хабародавці намагалися дати кошти на загальну суму більш ніж 5,7 тис.грн, 800 злотих та 15 євро за пропуск через державний кордон України без проходження обсервації чи самоізоляції, без страхового медичного сертифіката, та всупереч наявним відносно громадян обмеженням.

Неправомірні вигоди пропонували військовослужбовцям у міжнародних автомобільних пунктах пропуску «Ягодин», «Рава - Руська», «Шегині» та «Краківець».

Військовослужбовці від хабарів відмовились, натомість – проінформували співробітників Нацполіції щодо можливих ознак злочину передбаченого ч. 1 ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні