Вчені розповіли про відчуття людини перед смертю

0
9
Вчені розповіли про відчуття людини перед смертю
Багато учених серйозно займаються питаннями долі людини після її смерті. Нещодавно їх зацікавила розповідь жінки, яка нібито побувала в потойбічному світі.

Британка розповіла, що в 1985 році, в свої 16 років була госпіталізована в лікарню, потім - переведена в реанімацію.

Щоб врятувати життя юнки потрібна була термінова операція. Лікарі її проводили під загальним наркозом.

Британка, перебуваючи на операційному столі, пережила клінічну смерть. Вона відчувала, як її душа відривається від тіла. При цьому, пам'ятала все, що відбувається, пише Курс України.

«Я пливла. Там не було ні стелі, ні стін. Але там була арочна конструкція, яка, можливо, була тунелем», - стверджує жінка.

«Світло навколо був занадто яскраве. Якби я побачила це на Землі, це б обпекло мою сітківку. Але це було найкрасивіше світло, і мені зовсім не було боляче. Я більше не мала фізичної форми і існувала як чиста енергія», - завершила свою розповідь британка.

Вчені вважають, що це була галюцинація через брак кисню, яка відбувається і у багатьох інших людей перед смертю.

Відмирання клітин мозку може викликати подібні галюцинації, пояснили дослідники Манчестерського столичного університету Ніл Дагнолл і Кен Дрінкуотер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні