У п'яти областях, де росте COVID-захворюваність, посилили контроль за карантином

0
-1
У п'яти областях, де росте COVID-захворюваність, посилили контроль за карантином
Відбулося засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС). Обговорили ситуацію з поширенням коронавірусу в західних областях.

Повідомляє РБК.

Сьогодні зростання захворюваності на COVID-19 спостерігається у Вінницькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Житомирській та Чернівецькій областях.

Як пояснив головний державний санлікар Віктор Ляшко, МОЗ прогнозував підвищення захворюваності наприкінці лютого, адже щороку в цей період зазвичай збільшується кількість хворих на ГРВІ. Він додав, що завдяки карантину "вдалося втримати ситуацію".

Після заслухання очільників областей, де росте COVID-захворюваність, вдалося встановити, що спільною є проблема нечіткого дотримання карантинних обмежень та порушення роботи закладів. Тому комісія вирішила посилити контроль за дотриманням карантинних обмежень.

"Наразі до перевірок залучаються працівники поліції, Держпродспоживслужби, представники місцевої влади, і ці заходи потрібно продовжувати та посилювати", - заявили в уряді.

Нагадаємо, в Україні вперше розгорнуть мобільний госпіталь для COVID-хворих. Госпіталь розгорнуть на території Івано-Франківської області, де переповнені лікарні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні