--> Злочинець, який відсидів 68 років, вийшов на свободу. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Злочинець, який відсидів 68 років, вийшов на свободу. ФОТО

0
-6
Злочинець, який відсидів 68 років, вийшов на свободу. ФОТО
У США вийшов на свободу злочинець на ім'я Джо Лігон, який пробув у в'язниці 68 років.

Про це повідомляє CNN.



Лігон був заарештований у 1953 році. Тоді він був учасником банди, що влаштовувала грабежі з вбивствами на вулицях Філадельфії. Його визнали винним у причетності до двох вбивств і присудили довічне ув'язнення.

"Дитини, яка скоювала ці злочини в 1953 році, вже давно не існує. Людині, яка вийшла з в'язниці у 2021 році, вже 83 роки, вона виросла, змінилася і більше не становить загрози», - заявив адвокат Лігона.

"Тепер я дорослий... Я більше не дитина. Я не тільки дорослий чоловік, я старий і старію з кожним днем", - зазначив сам Лігон.



Американця збиралися звільнити ще у 2016 і 2017 роках, але він відмовлявся від тих умов звільнення, які йому пропонували: він хотів вийти на свободу без будь-якого подальшого спостереження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні