Затримали шкуродера, який їв сусідських собак

0
-5
Затримали шкуродера, який їв сусідських собак
У Житомирській області затримали чоловіка за підозрою в шкуродерстві - він убивав собак, а потім їв їх. Про це повідомляє прес-служба поліції регіону в середу, 17 лютого.

Напередодні ввечері правоохоронці отримали інформацію від жителів одного із сіл Харитонівської ОТГ про те, що місцевий житель відловлює сусідських собак і вбиває їх.

"Під час огляду в домоволодінні 27-річного чоловіка правоохоронці виявили докази знущань над тваринами. В господарському приміщенні були тушка вбитої собаки, а також останки ще двох псів. Вилучено знаряддя скоєння правопорушення", - сказано в повідомленні.

Як з'ясували правоохоронці, чоловік заманив до свого двору, на його переконання, бродячих тварин і вбив для подальшого вживання. При цьому такі випадки траплялися і раніше.

"Чоловік проживав сам. У ставленні до тварин, стверджувати остаточно, що там були ще й коти, я не можу, але поки ми маємо докази того, що це були собаки", - заявила глава прес-служби ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко.

Тепер дії зловмисника кваліфіковані як жорстоке поводження з тваринами, він затриманий. Йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні