--> Водії бояться штрафів: чому волиняни мерзнуть на зупинках? ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Водії бояться штрафів: чому волиняни мерзнуть на зупинках? ВІДЕО

1
6
Водії бояться штрафів: чому волиняни мерзнуть на зупинках? ВІДЕО
Карантин проти людяності. Волиняни годинами мерзнуть на зупинках, бо водії бояться штрафів за зайвих пасажирів. Проявити милосердя у люті морози або ризикнути кревними 17-ма тисячами гривень – такий вибір перед кермувальниками громадського транспорту. У поліції кажуть: попри мороз, діятимуть по закону.

Журналістка 12 каналу Ольга Матвєєва шукала серед водіїв милосердних. Ми вийшли на зупинку у Боратині о 7:30. На вулиці в цей час 16 градусів морозу. На зупинці серед поля у Боратині – з десяток пасажирів, серед них – четверо школяриків 6-11 років. За 40 хвилин, не спиняючись, промчали три напівпорожні маршрутки.

Водії кажуть: людей шкода, але платити штраф не хочеться.

“Людей шкода, дітей – тим паче. В мене вже був суд. Мені присудили 34 тисячі штрафу. Я судді поясняв: дітки в школу, дорослі на роботу. Він мені пояснив – ви пожаліли діток? 34 тисячі, шкодуйте далі. Після того я не беру. Я не заробляю таких грошей, щоб платити 34 тисячі штрафу”, – пояснює водій 211 маршрутки Микола Ігнатюк.

Й у поліції нам повідомили: ніхто карантинних правил не скасовував.

“Патрульна поліція Волинської області діє в межах чинного законодавства. Є ряд нормативних документів, які регулюють суспільні відносини, які складаються у сфері перевезень та карантинних обмежень. І в разі встановлення такого факту працівниками поліції у відповідності до принципу законності, будуть складатися відповідні адміністративні матеріали”, – каже речниця патрульної поліції у Волинській області Валентина Мельник.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Суддівськополіцайські виродки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні