Порізав ножем і підпалив квартиру: чоловік розправився зі співмешканкою. ВІДЕО

0
-4
Порізав ножем і підпалив квартиру: чоловік розправився зі співмешканкою. ВІДЕО
У Харкові чоловік завдав своїй колишній коханій більш ніж 20 ножових поранень, а потім підпалив квартиру з ледве живою жінкою. Постраждала померла в машині швидкої допомоги дорогою в лікарню, повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

"16 лютого близько 19:30 у відділ поліції №2 Харківського райуправління міліції №2 надійшла інформація від співробітників ДСНС, які ліквідували пожежу в квартирі на вулиці Харківських Дивізій. Після гасіння вогню в приміщенні вони виявили 42-річну жінку з численними травмами і ножовими пораненнями. Під час транспортування в лікарню потерпіла померла", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці з'ясували, що злочин скоїв 32-річний чоловік, з яким раніше жінка перебувала у стосунках. Вони разом жили під Харковом. Однак рік тому жінка, не витримавши постійних знущань, образ та побиття, разом з дітьми переїхала в місто.

Увечері 16 лютого екс-співмешканець з'явився в будинок до своєї колишньої коханої, знайшовши момент, коли жінка була одна. Він жорстоко розправився з нею.

Відкрито кримінальне провадження. Підозрюваного затримали і помістили в СІЗО. Вирішується питання про оголошення фігуранту про підозру і обрання запобіжного заходу. Якщо суд визнає чоловіка винним, то йому загрожує в'язниця на термін до 15 років або довічне позбавлення волі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні