На Занзібарі туристам заборонили «світити» пупом і показувати коліна

0
3
На Занзібарі туристам заборонили «світити» пупом і показувати коліна
Туристів на Занзібарі вирішили карати за фривольний стиль в одязі. За прогулянки в відвертому вбранні приїжджим загрожують штрафи або тюремне ув'язнення.

Влада Занзібару посилила заборони для відпочивальників, повідомили на сайті уряду Танзанії, пише свободаua.

Правила поведінки мандрівників у країні затвердили ще в 2015 році. Норми наказують, що туристам не можна з'являтися в громадських місцях, якщо їхній одяг не закриває пупок і коліна.

«Останнім часом відзначаються випадки порушення звичаїв, традицій, цінностей культури Занзібару, особливо в плані одягу. Ситуація ускладнюється тим, що багато туристів з'являються у відвертих нарядах в громадських місцях», - зазначено в пресрелізі.

Тому влада посилила діючі правила і покарання за їх порушення. У Занзібарі підкреслили, що неналежна поведінку дратує місцевих жителів і суперечить мусульманським законам країни.

Туристам, які вийшли за межі готелів і пляжних зон на Занзібарі, не можна ходити в купальниках і занадто коротких шортах. Під забороною - сукні та спідниці, які не прикривають колін, короткі топи і майки, які не закривають пупок. Чоловікам заборонено з'являтися з голим торсом.

Повністю закритий одяг мандрівників носити ніхто не змушує.



Спочатку туристам винесуть попередження і проведуть з ними роз'яснювальну роботу. Якщо ж суспільні норми мандрівники будуть ігнорувати, їм доведеться заплатити штраф у розмірі від 700 до 5 000 доларів. У гіршому випадку іноземця можуть відправити до в'язниці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні