--> Dua Lipa зняла кліп в Києві. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Dua Lipa зняла кліп в Києві. ВІДЕО

0
-1
Dua Lipa зняла кліп в Києві. ВІДЕО
Кліп на пісню We're Good британської співачки Dua Lipa зняли в Києві.

Кліп зняла українська продакшн-компанія shelter.film. Сама співачка в Україну не приїжджала, повідомляє "Слух".

"Усі плани, у яких присутня артистка, були зняті в США на невеликий "вигородці" — частині декорації, яка покривала тло за нею. Приїхати в Україну вона не змогла з причин особистого характеру. Зйомки тривали 2 довгих дні, зі зйомками в двох павільйонах двома паралельними групами. Нам пощастило в цьому випадку, що було 2 режисери та кожен знімальний майданчик міг повноцінно існувати паралельно. У павільйонах ми розмістили декорацію ресторану з кухнею у повний розмір, 3 басейни різних розмірів — від великих до високих і скляних, усе під різні задачі. Так само було розміщено кілька мініатюр і малорозмірних моделей, до яких підключені SFX-системи і заряди, що створюють "практичні ефекти" в кадрі", - розповів виконавчий продюсер компанії Альберт Зурашвілі.

Головним художником-постановником проєкту був Михайло Левченко. За стиль і його відповідність епосі для всіх акторів відповідала стилістка Гала Соколовська. Гардероб привезли з Чехії.

Раніше в Києві знімали багато кліпів. Зурашвілі вважає, що зменшення кількості зйомок сталось через пандемію.

"Я б не пояснював це "бумом" і його спадом. Час не найлегший для всіх індустрій, у яких невід'ємною складовою є тревел ключової групи, а ще складніше, коли це селебріті. Уже у всіх великих продакшн-студій, швидше за все, є досвід зйомок за системою remote. Це коли замовник може сидіти вдома на дивані й дивитися стрім зі знімального майданчика в реальному часі. Але це набагато складніше, ніж може здатися, і в основному пріоритетно, щоб замовник і всі необхідні люди фізично були "за камерою", - пояснив він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні