Українську в'язницю продають за понад 220 мільйонів. ФОТО

0
1
Українську в'язницю продають за понад 220 мільйонів. ФОТО
Ірпінський виправний центр (№132), розташований у селищі Коцюбинське Київської області, виставлений на продаж. Про це у вівторок, 16 лютого, повідомив глава Мін'юсту Денис Малюська у Facebook.

"Перший пішов! "Великий розпродаж в'язниць" дійшов до етапу першого аукціону. Якщо хто має зайвих 220 мільйонів і хоче придбати невелику в'язницю за декілька кілометрів від Києва - welcome", - написав міністр.

За його словами, 70% надходжень від продажу відомство витратить на "розвиток нової тюремної інфраструктури, яка буде відповідати європейським стандартам", інші 30% - надійдуть до держбюджету.

Згідно з даними на сайті Фонду держмайна, площа виставлених на продаж будівель досягає 24 тисяч квадратних метрів, вони розташовані на земельній ділянці площею понад 8 гектарів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні