--> НП в Індії: мавпи викрали і вбили немовля | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

НП в Індії: мавпи викрали і вбили немовля

0
-7
НП в Індії: мавпи викрали і вбили немовля
В Індії, у місті Танджавур дикі мавпи викрали з будинку двох новонароджених, одну з них пізніше знайшли мертвою. Про це повідомляє Корреспондент.

Зазначається, що немовлятам було всього вісім днів. Вони залишилися без нагляду, оскільки батько пішов на роботу, а мати ненадовго вийшла у двір. У цей момент кілька мавп зробили дірку в даху будинку і схопили дітей.

На шум прибігла мати новонароджених, а незабаром і сусіди. Вони побачили одне з немовлят в лапах тварини на даху. Мавпу вдалося прогнати, а дитину - врятувати. При цьому другу дитину тварини забрали з собою.

Пізніше загиблу дівчинку знайшли в канаві з водою.

У зв'язку з тим, що сталося, в місто направлені представники лісового департаменту, які спробують зловити мавп, інформує видання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні