--> Чи побудують в Луцьку нові тролейбусні лінії? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи побудують в Луцьку нові тролейбусні лінії?

1
4
Чи побудують в Луцьку нові тролейбусні лінії?
В обласному центрі Волині не планують будувати нових тролейбусних ліній, натомість місто виділятиме кошти на ремонт існуючих, а також покращуватиме транспортне сполучення між мікрорайонами.

Про це під час чергової передачі тролейбусів "Богдан" повідомив міський голова Ігор Поліщук, пише ІА Волинські Новини.

"Ми не будемо прокладати нову тролейбусну мережу, адже це невигідно. Краще взяти тролейбуси, які мають автономний хід, оскільки будівництво мережі – це дуже довгий процес. Тому я думаю, що будувати нові лінії недоцільно. Ми будемо виділяти кошти на оновлення існуючих тролейбусних ліній, адже вони зношуються та потребують ремонту", – зазначив Ігор Поліщук.

Водночас міський голова наголосив, що сьогодні є необхідність прокласти маршрут до Нового ринку в районі вулиці Львівської та забезпечити кращим транспортним сполученням мікрорарайони Вишків та Теремно. Також потрібно попрацювати над сполученням на вулицях Дубнівській та Володимирській.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Краще взяти тролейбуси, які мають автономний хід", ЗРОЗУМІЛО. обіцянку організувати доїзд до свинячого ринку в полі забудьте, бо траліки на резиновом ходу - це таке саме балабольство полі-палиці, як і тролейбусна лінія
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні