--> Adidas продає Reebok | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Adidas продає Reebok

0
-1
Adidas продає Reebok
Німецький виробник спортивного одягу Adidas AG продає свій бренд Reebok на тлі погіршення його фінансових показників. В Adidas вважають, що бренди «зможуть краще реалізувати свої потенціали незалежно один від одного».

Інформує Бабель.

Рішення прийнято в рамках нової пʼятирічної стратегії Adidas, яку обіцяють представити в березні.

Як пише Reuters, аналітики на даному етапі оцінюють вартість Reebok у близько $1,2 млрд. Adidas бренд у 2006 році обійшовся в $3,8 млрд, але його економічні показники з кожним роком падали. Через пандемію продажі Reebok у другому кварталі 2020 року знизилися на 42%.

Reebok в майбутньому може стати самостійною компанією або увійти до складу інших брендів. За даними Reuters і журналу Manager Magazin, у купівлі Reebok зацікавлені VF Corporation (власник Vans, Timberland і The North Face), компанія Permira (володіє Dr. Martens) і китайська Anta International Group Holdings.

Теги: Adidas, Reebok
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні