У Польщі за підозрою у вбивстві затримали українця

0
-3
У Польщі за підозрою у вбивстві затримали українця
У столиці Польщі Варшаві затримали 32-річного громадянина України, якого підозрюють у вбивстві 68-річного чоловіка. Тіло загиблого було виявлено 6 лютого поблизу форту Влоха.

Пише Діло.

“Загинув 68-річний чоловік був практично голим. Поруч з померлим була його одяг. На тілі жертви були численні синці”, – йдеться в повідомленні.

Українцю повідомили підозру і заарештували на три місяці.

У свою чергу, затриманий своєї провини не визнає. Поліція не хоче розкривати мотив вбивства у зв’язку з тим, що триває розслідування.

Відомо, що чоловіки вживали алкоголь разом.

У 68-річного чоловіка на тілі не було поранень, які могли б однозначно вказати на причину смерті. Прокуратура чекає детальну оцінку експертів, здійснили розтин. Якщо вина чоловіка буде доведена, то йому загрожує довічне позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні