На Волині загорівся автомобіль. ФОТО. ВІДЕО

2
8
На Волині загорівся автомобіль. ФОТО. ВІДЕО
16 лютого о 08:36 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля, що виникла на вулиці Карбишева у місті Володимирі-Волинському.

На місце події прибули рятувальники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС у Волинській області. Вогнеборці встановили: сталося загоряння в салоні автомобіля.

О 08:42 рятувальники локалізували пожежу , а о 08:45 – ліквідували.



Завдяки злагодженим діям рятувальників вдалося оперативно ліквідувати пожежу в автомобілі та запобігти поширенню вогню на припаркований поруч легковик.

Внаслідок займання пошкоджено моторний відсік та обшивку салону транспортного засобу.

Причина пожежі встановлюється.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Металобрухт понавозять, гаражів не мають і не знають куди подіти свої "розвалюхи". Запитаєш одного другого такого "водія-власника" у лапках, що купив собі машину, а у відповідь так купив собі "лялю". А тій "лялі" 40-50 років і коштує всього 250 доларів США, називається просто аби автомашина якась була, а подіти її немає куди. Бо мізків хватило тільки на те, щоб купити машину. Стоять такі старі авто цілу зиму під снігом, а чому стоять, бо купити нові зимові колеса дорожче обійдеться ніж та ціла машина коштує. Ось того ці власники лахів і чекають весни та літа, щоб на літній гумі кататися.
Відповісти
Сказонув як баба недолюблена.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні