Степанов назвав нову дату надходження вакцин проти COVID-19 в Україну

2
-1
Степанов назвав нову дату надходження вакцин проти COVID-19 в Україну
Постачання вакцин від коронавірусної хвороби COVID-19 очікується 16-17 лютого.

Пише Прямий.

Про це повідомив міністр охорони здоров’я України Максим Степанов в ефірі одного з телеканалів.

“Я говорив, що з 15 лютого розпочнеться вакцинація. Це дата, яку я особисто називав, виходячи з поставки вакцин. Джерела поставки вакцин – це COVAX – Pfizer, і Astra Zeneka, згідно з контрактом. Вакцина трошки затримується. Десь 16-17 лютого ми очікуємо вакцину в Україні”, – заявив міністр.

Він додав, що всі формальності Україна виконала, але зараз триває процес відвантаження вакцини для України.

За словами Степанова, вже сформовано 347 мобільних бригад, які на першому етапі будуть проводити вакцинацію. Всього планується, що до вакцинальної кампанії проти COVID-19 буде залучено 572 мобільні бригади.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і нЯ опущений ПРИДУРОК з КВАРТАЛЬНОГО ЧІКОША заслюжений клоун зєлупа Трикратно крадущий пенсії Злодій Зеленський і ви мене вибрали грабити вас тарифами й непідвищеннями мізерних пенсій хитро видуманним методом ненадання субсидій щоб зовсім анулювати ваші пенсії: у мене є дуже просте запитання до опущенного Українського народу: "Чому ми з хряком вальцманом ще й досі не на Нарах у параші сидимо? і чому не майданите тепер й сидите по норам як бидло???Срамота за такий бидлячо-терплячий мою зе-банду народ! бо ви не народ, а бидлячо-стогнуче під мною стадо! так вам і треба.
І нехай мене трикратного крадія пенсій ЗЕ-клоуна зеленського з його суко-шалаву примусово провакцинують цианідом, щоб подохли ці мої крадущі мерзотники!!!
Відповісти
Я опущений ПРИДУРОК з КВАРТАЛЬНОГО ЧІКОША заслюжений клоун зєлупа Трикратно крадущий пенсії Злодій Зеленський і ви мене вибрали грабити вас тарифами й непідвищеннями мізерних пенсій хитро видуманним методом ненадання субсидій щоб зовсім анулювати ваші пенсії: у мене є дуже просте запитання до опущенного Українського народу: "Чому ми з хряком вальцманом ще й досі не на Нарах у параші сидимо? і чому не майданите тепер й сидите по норам як бидло???Срамота за такий бидлячо-терплячий мою зе-банду народ! бо ви не народ, а бидлячо-стогнуче під мною стадо! так вам і треба.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні