--> В Іспанії випустили чай зі смаком апокаліпсису | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Іспанії випустили чай зі смаком апокаліпсису

0
-1
В Іспанії випустили чай зі смаком апокаліпсису
"The End" - сатиричний чайний бренд, створений спеціально для апокаліпсису з його варіаціями.

Повідомляє Кореспондент.

У Мадриді агентство "Niiiiice" запустило нову сатиричну чайну компанію, яка пропонує широкий вибір трав'яних настоїв для різних сценаріїв кінця світу. Про це пише Creative Review.

Видання повідомляє, що це композиції на основі трав, які допоможуть пережити апокаліпсис, який би сценарій не чекав людство. Гасло у кампанії відповідне: "Насолоджуйтесь неминучим".

Найактуальніше в лінійці - мікс Pandemic Chill "з гармонійним поєднанням лимона і імбиру", що відсилає до пандемії коронавірусу. Також в асортименті чаї Meteor Calm ("Метеоритний спокій") з валеріаною і ромашкою, Nuclear Detox ("Ядерний детокс") з ваніллю і корицею, Peace Invasion ("Мирне вторгнення") з лавандою і гібіскусом і Mint Wildfire ("М'ятний лісова пожежа") з м'ятою і розмарином, які мають заспокійливу дію.

"Не варто страждати через метеорит, що перетинає атмосферу, - подивіться, які дивовижні кольори! Відчуйте себе усміхненими динозаврами в останній момент їхнього життя. Гігантські шершні з'їли вашого йоркшира? Не хвилюйтеся, їх поглине лісова пожежа, яка вже перекинулася на сад ваших сусідів , - він уже ніколи не буде таким чудовим. Нова ядерна війна, полярна відлига, цунамі і навіть амеби, що поїдають мозок, - все звучить як небесний хор, якщо в руках тепла чашка чаю", - рекламують свій чай в Niiiiice.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні