--> В Луцьку зловили двох квартирних злодіїв «на гарячому» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Луцьку зловили двох квартирних злодіїв «на гарячому»

0
1
В Луцьку зловили двох квартирних злодіїв «на гарячому»
Двох волинян затримали під час скоєння ними квартирної крадіжки.

За процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури двом 34-річним раніше неодноразово судимим жителям Луцька повідомили про підозру у вчиненні незакінченого замаху на крадіжку, поєднану із проникненням у житло (ч.3 ст. 15, ч.3 ст. 185 КК України). Правоохоронці затримали зловмисників уночі 14 лютого 2021 року безпосередньо під час скоєння ними злочину, – повідомили в пресслужбі прокуратури Волині, пише Конкурент.

Прокурори наполягатимуть на обранні для них запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Перевіряється причетність обох підозрюваних до вчинення інших таких злочинів.

Зважаючи на те, що крадіжки з помешкань у Луцьку та Луцькому районі трапляються чи не щодня, Луцька місцева прокуратура звертається до краян із проханням ретельно дбати про збереженість свого майна – встановлювати сигналізацію, камери відеонагляду й надійні замки, а також не повідомляти у соціальних мережах про наміри відлучитися чи перебуванні а відпочинку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні