Акушер-гінеколог продав новонародженого: батьки не заплатили за пологи

0
4
Акушер-гінеколог продав новонародженого: батьки не заплатили за пологи
Лікар акушер-гінеколог одного з пологових будинків Пакистану продав новонароджену дитину, яка з'явилася на світ завдяки йому ж.

Сталося це в містечку Туламба, що в провінції Пенджаб, з посиланням на ARY News, пише gazeta.ua.

За даними поліції, кілька днів тому жінка народила хлопчика в приватній лікарні. Але ціна на пологи виявилася непідйомною для молодої пари – чоловік з дружиною не змогли оплатити медичні рахунки.

Як тільки подружжя сказало, що не має грошей, щоб заплатити за пологи, лікар, який їх приймав, запропонував продати новонародженого для оплати його послуг. Батьки, ясна річ, відмовилися від такої пропозиції. Але лікар силою відібрав хлопчика в пари, а самих батьків охоронці вивели на вулицю. Уже за кілька годин знайшов покупця на дитину – чоловіка, на ім'я Фейсал.

Пара одразу звернулася в поліцію і написала заяву на лікаря.

"Вживши оперативні заходи у зв'язку з цим повідомленням. Поліція провела рейд в лікарні та затримала лікаря. За словами джерел, адміністрація лікарні чинила тиск на пару, щоб ті не зверталися до суду", - пише видання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні