Експерименти з автозасмагою перетворили дівчину в Фіону з «Шрека». ФОТО

0
10
Експерименти з автозасмагою перетворили дівчину в Фіону з «Шрека». ФОТО
Британка Ліллі Вігус вирішила купити автозасмагу на кілька відтінків темніше потрібного. В результаті цієї затії дівчина перетворилася в героїню мультика, щоправда, Ліллі цьому не сильно зраділа, пише u-news.



Дівчина жартує, що в житті у неї є два інтереси - коні і засмага.

Заради тварин Ліллі стала студенткою програми, що спеціалізується на догляді за кіньми. Свою любов до темної шкіри дівчина демонструє тим, що постійно користується спеціальними засобами для засмаги. У Ліллі рудувате волосся і дуже світла шкіра, тому звичне сонце вона проміняла на автозасмагу.

Нещодавно дівчина вирішила поекспериментувати із засобом для засмаги, і результат виявився куди зеленішим, ніж вона очікувала



Дівчина витратила на себе всю упаковку, а потім вирішила ризикнути ще раз і не стала змивати засіб на ніч. Тільки вранці Ліллі зрозуміла, що так робити не варто.

Через руде волосся і зелений коліру шкіри дівчину тут же жартома порівняли з героїнею мультфільму «Шрек».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні